Professioneel corresponderen en communiceren

Taalkracht Nederlands voor professionalsVlot en makkelijk, duidelijke en correcte e-mails en brieven schrijven, dat is wat de deelnemer leert in onze cursus ‘Zakelijke correspondentie’. Deze training is bedoeld voor iedereen die met regelmaat zakelijke teksten schrijft en die wil leren om leesbaar te schrijven: helder, aansprekend en klantgericht. Met als bonus persoonlijke feedback en gerichte tips ter verbetering van de eigen teksten. De deelnemer leert een scala aan eenvoudige en direct toepasbare technieken waarmee zijn bedrijfscorrespondentie direct sterk zal verbeteren.

In de uitgebreide cursusmap is naast theorie, oefeningen en cases een serie mooie voorbeeldbrieven en kant-en-klaar bruikbare openingszinnen en slotzinnen te vinden.

TAALKRACHT. werkt volgens een unieke methode die verschillende voordelen kent:

  • Individuele training volledig op maat en op het werk gericht of:
  • Training m.b.t. een bepaald onderwerp in kleine groepjes (max. 8 personen)
  • Hoogopgeleide taaltrainers
  • Individuele, zelfontwikkelde lesmaterialen naast erkende methodeboeken
  • Les in een inspirerende omgeving

Alle trainingen die door TAALKRACHT. worden georganiseerd, vinden in principe plaats op de eigen locatie aan de Willem Alexanderlaan 45 in Terneuzen. Deze locatie midden in het centrum van Terneuzen is eenvoudig te bereiken. Daarnaast zijn al onze lokalen voorzien van alle gemakken en zijn ze ingericht met als uitgangspunt ‘de ideale leeromgeving’. Er is weinig afleiding waardoor de dagelijkse werkdruk of ‘ik-heb-geen-werk-stress’ losgelaten kan worden en kandidaten zich helemaal op de training kunnen focussen. Uit onderzoek is gebleken dat nieuwe lesstof het best te leren valt in een veilige omgeving, in een context die de leerder persoonlijk raakt, in een ritme dat veel afwisseling biedt en met lesmaterialen die de zintuigen prikkelen. Leren is zoveel meer dan het volgen van een training in een willekeurig leslokaal en TAALKRACHT. heeft een leeromgeving gecreëerd waar deze aspecten stuk voor stuk gerealiseerd worden.