Tekstverbetering voor iedereen die schrijft

word-cloud-taalkrachtSchrijven. Columns, blogs, brieven, e-mails, verslagen, offertes, rapportages, nieuwsbrieven, teksten voor websites… Veel mensen zijn er een groot deel van de dag zoet mee. Het is algemeen bekend dat zelfs de beste tekstschrijvers keer op keer over dezelfde fout heenlezen. Taalkracht kan van dienst zijn bij het redigeren van de teksten. Hierbij wordt gekeken naar spel-, stijl- en grammaticafouten, maar ook naar inconsistenties, opmaakfouten en haperende of onduidelijk geformuleerde zinsconstructies. De zogenoemde puntjes worden op de i gezet, zonder dat er al te veel aan de tekst zelf wordt veranderd.
Het woord herschrijven zegt het eigenlijk al; opnieuw schrijven. De aangeleverde tekst wordt opnieuw samengesteld waarbij gezorgd wordt voor logisch opgebouwde, duidelijk geformuleerde en keurig opgemaakte teksten. Teksten waarin alle informatie op de doelgroep wordt toegesneden, maar die tegelijkertijd passen bij de huisstijl.

Taalkracht is dé tekstverbeteraar voor iedereen die schrijft. Voor schrijvers van websiteteksten, nieuwsbrieven of blogs. Maar ook voor schrijvers van boeken, korte verhaaltjes, handboeken, zakelijke en wetenschappelijke teksten, documenten, scripties, papers, jaarverslagen, folders, offertes, trainingen et cetera. Of het nu een half A4’tje tekst is of een dik boekwerk, het kan allemaal.