Aangepast aan uw persoonlijke situatie

Code Plus

In onze lessen worden verschillende lesmaterialen gebruikt, zowel papieren versies als digitale. Ons basisboek voor de studenten met tijd voor huiswerk is de methode Code Plus, een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand totaalpakket voor hoogopgeleide anderstaligen. Naast het boek biedt de methode een mooie digitale leeromgeving met veel extra oefeningen, video- en luistermateriaal. Voor meer informatie zie de video onderaan deze pagina.

Coutinho

Voor de student met minder tijd voor huiswerk hebben we gekozen voor de serie van Coutinho: Nederlands in gang, Nederlands in actie, Nederlands op niveau en Nederlands naar perfectie. Ook dit is een totaalmethode waarin steeds alle vaardigheden aan bod komen: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor uitbreiding van het vocabulaire en grammaticale correctheid. Bij het boek is een uitgebreide website met beeldfragmenten, audiofragmenten, liedjes, ingesproken leesteksten en vocabulaire, grammatica-, prepositie- en vocabulaireoefeningen en oefeningen met onregelmatige werkwoorden.

PLot26

Als laatste wil ik nog een bijzondere methode benoemen: Plot26. Dit is een nieuwe, 100% digitale en interactieve lesmethode Nederlands die ingezet wordt in onze trainingen wanneer studenten al een eind op weg zijn qua Nederlands. Vier verhalen zijn de ankerpunten van PLOT26. De studenten lezen teksten, bekijken Facebook filmpjes, vlogs, politierapporten… Alle registers worden opgetrokken waardoor de student gemotiveerd en betrokken raakt.